Sortowanie
Źródło opisu
Katalog główny
(23)
Forma i typ
Książki
(23)
Poradniki i przewodniki
(7)
Publikacje popularnonaukowe
(5)
Dostępność
dostępne
(27)
wypożyczone
(2)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Główna
(21)
Filia Borki Wielkie
(2)
Filia Łomnica
(3)
Filia Bodzanowice
(3)
Czytelnia Główna
(1)
Autor
Agatston Arthur
(2)
Brudka Bożena
(2)
Dukan Pierre (1941- )
(2)
Jarosz Mirosław (1957- )
(2)
Jóźwiak Bożena
(2)
Kaczorowska Maria
(2)
Wieczorek-Chełmińska Zofia
(2)
Baradyn Marek
(1)
Basse Monika von
(1)
Guiliano Mireille
(1)
Górska Danuta (tłumaczka)
(1)
Hamilton Louise (1946- )
(1)
Jackowska Wanda
(1)
Jankiewicz Paweł
(1)
Jardhammar Kent (1952- )
(1)
Józefowicz-Pacuła Joanna
(1)
Kasprzak-Kozikowska Eliza
(1)
Koelle Katrin
(1)
Kłosiewicz-Latoszek Longina
(1)
Lentz Christiane
(1)
Lhomme Anne-Sophie
(1)
Magee Elaine
(1)
Radvaner Bernard
(1)
Respondek Wioleta
(1)
Rościszewska-Stoyanow Anna
(1)
Salmon Jenny
(1)
Stajuda Teresa
(1)
Steigenberger Heide
(1)
Stolińska Hanna
(1)
Tombak Michał
(1)
Walewicz-Bekka Catherinne
(1)
Wojciechowska Ewa (tłumaczka)
(1)
Wolańska Diana (nauki medyczne)
(1)
Woodruff Sandra
(1)
Zawistowska Zofia
(1)
Ziemlański Światosław (1930-2008)
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(7)
2000 - 2009
(11)
1990 - 1999
(2)
1980 - 1989
(3)
Okres powstania dzieła
2001-
(7)
Kraj wydania
Polska
(23)
Język
polski
(23)
Odbiorca
Chorzy
(5)
Temat
Potrawy dietetyczne
(23)
Dieta cukrzycowa
(5)
Cukrzyca
(3)
Dieta Dukana
(2)
Dieta South Beach
(2)
Dieta niskosodowa
(2)
Odżywianie
(2)
Przepisy kulinarne
(2)
Choroby tarczycy
(1)
Cukrzyca typu II
(1)
Desery
(1)
Dieta bezglutenowa
(1)
Dieta niskohistaminowa
(1)
Grzybica
(1)
Higiena
(1)
Kucharstwo
(1)
Niedoczynność tarczycy
(1)
Otyłość
(1)
Sól kamienna
(1)
Zapobieganie
(1)
Gatunek
Poradnik
(7)
Przepisy kulinarne
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Dziedzina i ujęcie
Medycyna i zdrowie
(7)
Rodzina, relacje międzyludzkie
(5)
Kulinaria
(1)
23 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 4 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
Filia Borki Wielkie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
Filia Łomnica
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
Filia Bodzanowice
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 61 (1 egz.)
Książka
W koszyku
(Instytut Żywności i Żywienia Zaleca)
Co, jak i dlaczego warto jeść, czego należy się wystrzegać, czego nie wolno pomijać?. Zawarte w naszym poradniku odpowiedzi na te pytania wytyczają chorym drogę do polepszenia jakości życia. Autorzy zadbali o wyjaśnienie zależności między jedzeniem a stanem organizmu, a także umotywowanie wskazówek, jakich udzielają. Łatwo sięgnąć po prawidłowo zbilansowane siedmiodniowe jadłospisy dla osób z niedoczynnością tarczycy. Książka zawiera praktyczne porady i zalecenia specjalistów z Instytutu Żywności i Żywienia w Warszawie. Mogą z niej korzystać zarówno pacjenci, jak i lekarze podstawowej opieki zdrowotnej. (Z okł.).
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej